OGLAS

Faceboook Tweeter RSS

Ante Babić: "Vjerujem u naše pobjede!"

21.07.2017.

Iz Alžira za Mago di Umago, sjajni Ante Babić..

Komentar do sad odigranih utakmica na SP u Alžiru nakon odigrane utakmice 3. kola skupine D protiv Argentine (pobjeda 26:24 (13:8) ) i najavu sljedećih susreta protiv reprezentacija domaćina i Islanda dao nam je kružni napadač Hrvatske reprezentacije Ante Babić koji će od iduće sezone braniti boje aktualnog slovačkog prvaka Tatrana iz Prešova.

 

- Prvo bih pozdravio sve naše navijače i one koje nas prate na ovom SP, za sada moramo biti zadovoljni, tri pobjede u tri utakmice. Prva utakmica sa Saudijskom Arabijom, samo otvaranje prvenstva je mogu reći bilo nervozno i sa možda previše grešaka no prva utakmica sama po sebi uvijek nosi dodatni teret.  

- Mislim da rastemo iz utakmice u utakmicu i da smo sve bolji i bolji kako prvenstvo odmiče. Ono čemu težimo je čvrsta i gusta obrana iz koje dolazimo u priliku razviti brzu polukontru i kontru iz koje postižemo takozvane "lake" golove. Mislim da se to moglo i danas vidjeti protiv reprezentacije Argentine koja se pokazala kao sve drugo samo ne bezazlen protivnik.

- Sada nas čekaju po mom osobnom mišljenju, dvije ključne i najteže utakmice u skupini, protiv domaćina Alžira koji igra pred prepunom dvoranom te reprezentacijom Islanda u zadnjem kolu.

- Uz ovakav pristup i ovakvu igru pogotovo u obrani mislim da se ne trebamo nikoga bojati i vjerujem u naše  pobjede koje bi nas odvele do 1. mjesta u skupini, kao i podigle samopouzdanje pred nastavak natjecanja. 

 

Anti i momcima želimo da uspiju u svojim zamislima a sve zaljubljenike u rukomet pozivamo da dečkima izraze podršku!

#iznadsvihhrvatska

 

Fotomontaža: Mago di Umago

 

OGLAS