OGLAS

Faceboook Tweeter RSS

EURO M18 - najava utakmice Hrvatska - Njemačka

16.08.2016.

Nakon grupne faze u kojoj je naša kadetska reprezentacija upisala dvije pobjede (Island i Češka) te jedan neriješen rezultat (Švedska) čime prenosi dva boda u 1/4 finalnu skupinu, večeras od 19:00 naši mladići igraju protiv vršnjaka iz Njemačke. O zdravstvenom stanju u reprezentaciji kratko nas je izvijestila Patricija Šimić, fizioterapuet reprezentacije a komentar odigranih utakmica i najavu večerašnjeg susreta dao nam je Igor Dokmanović, pomoćni trener.

Patricija Šimić, fizioterapeut: "Pozdrav čitateljima, sa zadovoljstvom mogu reći da je zdravstveno stanje u momčadi u redu osim sitnih ozljeda u obliku podljeva od zadobivenih udaraca  koje neće utjecati na daljnji tijek natjecanja. Svi su zdravi i spremni za iskušenja koja nas očekuju  te se nadam da će tako i ostati do kraja turnira."

Igor Dokmanović, pomoćni trener: "Mogu reći da smo zadovoljni odigranim utakmicama, prenijeli smo dva boda u daljnju fazu natjecanja što smo svi očekivali i što nam je bio prvi cilj prije početka prvenstva. Iako smo mislili da će ključna utakmica za prijenos dva boda biti zadnja, ostvareni remi protiv Švedske, na kraju se ispostavilo da nije bilo tako pa nas taj pomalo nesretni i nespretni remi nije previše koštao. Naš sljedeći suparnik, Njemačka, kvalitetna i jaka momčad s kojom sigurno neće biti lako no smatram da nisu nepobjedivi. Vjerujem da imamo veću širinu u izboru igrača to jest "dužu" klupu te bi to moglo prevagnuti u današnjem susretu. Svi u reprezentaciji smo svjesni da nam današnja pobjeda ne osigurava ali zato širom otvara vrata polufinala te sam siguran da će momci danas na parketu dati sve od sebe da to i ostvarimo."

 

Utakmica Hrvatska – Njemačka igra se večeras u Koprivnici sa početkom u 19:00.    

Izravan prijenos pratite putem: https://www.youtube.com/watch?v=ihGTeqrtdTE

 

foto: Twitter

OGLAS