OGLAS

Faceboook Tweeter RSS

Filip Glavaš VS Dino Slavić

11.11.2016.

24 sata prije utakmice MRK Umag - RK Zamet suprostavili smo dva prijatelja, bivša suigrača ali ovoga puta na različitima stranama, vratara Umaga Dinu Slavića i desno krilo Zameta Filipa Glavaša..

Dino, Filipe, kako ste zadovoljni svojim osobnim i momčadskim nastupima u dosadašnjem dijelu sezone?

Dino: "Pa mislim da smo odlično otvorili sezonu, te izgubili bod nes(p)retno u Gorici zadnjIh desetak minuta, a što se mene osobno tiče mislim da nisam još na svojem pravom nivou."

Filip: "Ozljede me sputavaju pa i nisam baš najzadovoljniji, ali uvijek dam koliko mogu i pokušam pomoći ekipi. Ozlijedio sam stopalo na utakmici protiv Dubrave ali trpim i guram, nisam još 100 posto fit, recimo na nekih 70 u ovom trenutku." 

Subota, dvoboj Umaga i Zameta pred umaškim tribinama, kakva su očekivanja, kakvu utakmicu očekujete?

Dino: "Očekujem jednu jako tešku utakmicu, pobjednik će se sigurno odlučivati u zadnjim minutama utakmice, ali ipak se nadam da dva boda ostaju u Umagu."

Filip: "U subotu očekujem tvrdu utakmicu, pravi susjedski derbi. I Umag i mi imamo svoje šanse ali ipak uz pravu obranu i visoku koncentraciju nadam se pobjedi Zameta."

Momčadi nemaju tajne, iz igračkog pogleda, navedite čitateljima nekoliko suparničkih igrača koji predstavljaju najveću opasnost.

Dino: "Što se tiče mog bivšeg kluba sa svima sam ostao super, tamo sam proveo cijelu svoju seniorsku rukometnu karijeru, svi smo skupa odrasli. Zamet je jako neugodan sa svih pozicija, to je spoj iskustva i mladosti a u dosadašnjem dijelu sezone možda su se najviše istaknuli Kružić, Glavaš i Golik te naravno Đurica na golu."

Filip: "Umag se ove sezone dodatno pojačao prvenstveno na golu gdje je i moj dragi prijatelj Slava, uz njega moj reprezentativni kolega Severec i naravno Lukačec. No osim njih, tu su i starosjedioci poput Matanovića i Ravnića..tako da mogu reći da je Umag jako opasan sa svih pozicija."

Za kraj, par riječi jedan o drugome...

Dino: "Haha, o Glavašu mislim samo najbolje, i u sportskom i u privatnom smislu. Dečko je strahovito napredovao prošle sezone što je pokazao i u reprezentativnom dresu, jedan jako dobar prijatelj s kojim sam i dalje ostao u odličnim odnosima."

Filip: "O mojem Dini, ufff...pa otkud početi. Jako dragi prijatelj i jedna odlična osoba, a što se rukometa tiče strašan golman, veliki radnik i profesionalac, samo riječi hvale za njega."

Momci, hvala na razgovoru uz želju za dobrim nastavkom sezone vama i vašim klubovima.

Dino: "Hvala na željama uz pozdrave vama i čitateljima!"

Filip: "Hvala. Pozdrav svima!"

 

Mago di Umago podsjeća da od 19 sati na www.magodiumago.com možete pratiti Live Stream utakmice.

fotomontaža: Mago di Umago

OGLAS