OGLAS

Faceboook Tweeter RSS

Handball Week

11.02.2018.

#JustModern

Handball Camp Programme (english)

Handball-Camp Programm (german)

Il programa della colonia sportiva (italiano)

Mago di Umago – Portal modernog rukometa u suradnji sa Ivanom Balićem i Veniom Losertom pod pokroviteljstvom Grada Novigrada u razdoblju od 2.4.2018. do 8.4.2018., organizira rukometni kamp za djevojčice i dječake rođene između 2000. i 2007. godine te konferenciju i okrugli stol na kojima će se razgovarati o problematici rukometa i sporta općenito.

U sklopu konferencije bit će organizirana i Večer Olimpijskih pobjednika na kojoj će se pojaviti neka od najvećih imena u povijesti hrvatskog sporta, redom nositelji zlatnih medalja sa Olimpijskih igara. 

Ovo nije samo još jedan običan rukometni kamp! 

Polaznici kampa će tijekom boravka biti educirani o rukometnoj igri od svjetskih poznatih igrača, bivših reprezentativaca i nositelja medalja s velikih natjecanja (Ivano Balić, Venio Losert, Vedran Mataija, Dalibor Anušić), inozemnih trenera (Xavi Sabate, Josep Espar Moya) kao i od mladih hrvatskih trenera nove generacije, osvajača državnih prvenstava (Igor Marijanović, Matej Mišković).

Kamp je organiziran prema programu sportskog internata u kojem će se teoretski i praktično učiti o pravilnoj prehrani (prehrani sportaša), sportskoj psihogologiji (mentalnoj pripremi sportaša), fizičkoj i kondicijskoj pripremi kao i o prevenciji i rehabilitaciji sportskih ozljeda i održava se u novoj sportskoj dvorani.

 

PROGRAM KAMPA

Praktični dio (TE-TA elementi rukometne igre)

- Individualni (dodavanja, varke, šutiranje, obrambeni stavovi i kretanja prema pozicijama, vratarske tehnike)

- Grupni (suradnja vanjski-krilo, suradnja vanjskih igrača, suradnja vanjski-kružni, križ iz Valladolida, obrambene zone: 3-2-1, 5-1, 6-0, škola tehnike dizanja utega, rad u teretani...)

Teorijski dio

- Grupni (mentalni trening, prevencija i rehabilitacija sportskih ozljeda, sportska prehrana...)

...

POTREBNO PONIJETI U KAMP

- osobna sportska oprema za treniranje

- lopta

- zdravstvena iskaznica

- boćica za vodu

...

TRENERI

Ivano Balić (najbolji rukometaš svih vremena prema izboru IHF-a, zlatna olimpijska medalja - Atena 2004., zlatna svjetska medalja - Portugal 2003., najbolji svjetski igrač - 2003. i 2006....)

Venio Losert (najtrofejniji hrvatski rukometaš s dvije zlatne i jednom brončanom olimpijskom medaljom, tri srebrne medalje sa SP, bronca s EP...)

Xavi Sabaté (2005.-2011. - glavni trener Club Balonmano Antequera (Liga Asobal), 2012.-2017. - pomoćni i glavni trener Telekom Veszprem (Final4 EHF Liga prvaka 2014./15./16./17.), najbolji trener Lige prvaka 2015./2016....)

Josep Espar Moya (kao igrač osvajač 3 Lige prvaka s Barcelonom, kao pomoćni trener učestvovao u svim uspjesima s Telekom Veszprem od 2012. do 2017....)

Igor Marijanović (glavni trener MRK Zamet, pomoćni trener hrvatske rukometne reprezentacije 1998./1999., trostruki osvajač prvenstva Hrvatske s generacijom 2000./01., najbolji hrvatski trener u mlađim kategorijama - 2012., 2013. 2016....)

mag.cin. Matej Mišković (glavni trener RK Dugo Selo, pomoćni trener hrvatske rukometne reprezentacije 2002./03., dvostruki osvajač prvenstva Hrvatske s generacijom 2002./03....)

Dalibor Anušić (trener u akademiji Balić-Metličić, osvajač srebrne medalje na SP 2009. s hrvatskom rukometnom reprezentacijom, dvostruki osvajač EHF kupa sa Frisch Auf Goppingen...)

Vedran Mataija (osvajač srebrne medalje na EP 2010. sa hrvatskom rukometnom reprezentacijom, najbolji strijelac Premijer lige 2010., najbolji asistent Premijer lige 2016. i 2017., aktivni igrač i trener dječaka u RK Poreč...)

Rino Podreka (kondicijski trener u RK Umag i teniskoj akademiji)

mag.psych. Monika Vandero (mentalni trener u Mentalni trening)

bacc.physioth. Dragan Marijanović (fizioterapeut u Sport fit centar Rijeka)

 

GRAD DOMAĆIN 

Novigrad, nekad mirno ribarsko mjestašce, postao je s godinama primamljivo odredište turistima iz čitave Europe pa i svijeta, od kojih se mnogi redovito vraćaju. Postajući jedno od najpoželjnijih mjesta turističkog boravka i odmora, Novigrad je sačuvao svoj neodoljivi šarm mirnog ribarskog gradića, onu prepoznatljivu, gotovo intimnu atmosferu, tako svojstvenu malim mediteranskim gradićima.

Novigrad je upravo jedan od njih - graditeljski biser prepun povijesnih znamenitosti, bogatog kulturnog nasljeđa, sačuvanih prirodnih ljepota, ali i vrhunskih gastronomskih delicija i drugih atributa koji će boravak u gradu svakome učiniti više no ugodnim te ga nagnati da se ovdje ponovo vrati.

 

SMJEŠTAJ I PREHRANA

Svi polaznici kampa kao i njihovi treneri smješteni su u luksuznim Aminess Sirena**** mobilnim kućicama. Prehrana na bazi punog sportskog pansiona s uključenim pićem tijekom svih obroka osigurana je u Hotelu Aminess Laguna koji se nalazi neposredno uz smještaj polaznika kampa.

Dolazak u smještaj je 2.4.2018. najkasnije do 12:00 a odlazak 8.4.2018. najkasnije u 10:00..

KONTAKT ZA KAMP:

hw@magodiumago.com

385 (0)95 909 3778 

OGLAS