OGLAS

Faceboook Tweeter RSS

Mago di Umago vs Tin Lučin uoči finalne utakmice Eura M18

21.08.2016.

Naš današnji sugovornik je Tin Lučin, srednji vanjski reprezentacije Hrvatske i MVP završnice kadetskog prvenstva Hrvatske za natjecateljsku sezonu 2015/16. na kojem je sa svojim suigračima iz MRK Kozala osvojio naslov prvaka Hrvatske.

Pozdrav Tin, tvoj komentar dosadašnjih igara naše reprezentacije na Euru?

- Pozdrav svima, prezadovoljan sam dosadašnjim nastpima naše momčadi, igramo kvalitetan i lijep rukomet. Još smo neporaženi što govori puno no mislim da nismo još pokazali sve što znamo te da je ostalo još rezerve za koju se nadam da ćemo je sutra znati iskoristiti.

Tvoja očekivanja pred najvažniju utakmicu na prvenstvu?

- Naravno da nam je svima u mislima pobjeda i osvajanje naslova, svaku utakmicu smo dali sve od sebe da dođemo do finala pa ćemo tako i sutra. Jedino što mogu obećati je da ćemo se boriti do krajnjih granica pa što bude, bit će.   

Malo o protivniku u finalu, reprezentaciji Francuske?

- Odlična momčad, čim su došli do finala sigurno je da vrijede. Protiv Njemačke u polufinalu su pokazali koliko su kvalitetni te da se nikada ne predaju. Nakon što su gubili -11 dostigli su i na kraju pobijedili a to mogu samo vrhunske momčadi.

Ovo ljeto prešao si u svoj matični klub MRK Zamet, ciljevi? 

- Ciljevi su da naporno treniram i radim na sebi te napredujem u igračkom smislu. Želja kluba a i moja naravno je da ponovimo prošlu sezonu, budemo pri vrhu tablice no sada isključivo razmišljam o mom doprinosu momčadi na ovom natjecanju te sam maksimalno posvećen reprenzentaciji i zajedničkom cilju svih nas ovdje a to je naslov prvaka Europe

Tin, hvala na razgovoru za Mago di Umago i sretno u finalu! 

- Hvala i vama na željama i pozdrav svim čitateljima.

 

Finalna utakmica na rasporedu je u 17:30 uz izravan prijenos putem Live Streama. (Link u trenutku izlaska ovoga članka još nije objavljen. U trenutku objave, na službenoj FB stranici Mago di Umago objavit ćemo isti.)

foto: HRS / © G.I. Tepeš

 

OGLAS