OGLAS

Faceboook Tweeter RSS

Matej Hrstić: " Vjerujem da smo kvalitetnija momčad! "

26.07.2017.

Borba za četvrtfinale, Hrvatska - Rusija..

Najavu večerašnjeg (19:30) susreta 1/8 finala SP u kojem će reprezentacija Hrvatske odmjeriti snage sa reprezentacijom Rusije dao nam je Matej Hrstić, trenutno prvi topnik reprezentacije (33 gola), momak koji je ovo ljeto prešao iz RK Izviđač CO Ljubuški u redove prvaka Hrvatske, PPD Zagreb. 

 

Pozdrav Matej, kako ocjenjuješ dosadašnje nastupe reprezentacije na ovom SP? 1. mjesto u skupini, 4 pobjede i jedan neriješen ishod protiv domaćina Alžira?

- Pozdrav svima, naravno da sam zadovoljan ostvarenim do sad, dižemo se iz utakmice u utakmicu i jedva čekamo ogled s Rusima. Atmosfera unutar momčadi je odlična i vjerujem da možemo izaći iz ovog susreta kao pobjednici.

Izgleda da je stručni stožer odradio dobar posao u pripremnom razdoblju, rezultati rada su tu?   

- Da, za sada sve štima no moramo zaboraviti sve što je bilo do sad.

- Danas nas čeka jedna savim drugačija utakmica od onih u skupini. Popravnog ispita nema i moramo maksimalno koncentrirano ući u današnji susret a greške u igri smanjiti na minimum.

Rusi? Što očekivati?   

- Rusi, kvalitetna momčad, igraju ajmo to tako reći "njihovu" 6-0 obrambenu zonu no sve je na nama. Ako zadržimo nivo igre koji smo prikazivali do sad a tu pogotovo mislim na fazu igre u obrani nemamo se čega bojati.

- Vjerujem da smo kvalitetnija momčad i da ćemo to prikazati večeras na terenu i nakon odigranih 60 minuta slaviti ulazak među osam najboljih reprezentacija svijeta.

Matej, hvala na razgovoru i sretno tebi i momcima večeras.

- Hvala i vama te pozdrav svim našim navijačima.

 

Foto: HRS Twitter

OGLAS