OGLAS

Faceboook Tweeter RSS

Pobjeda na otvaranju rukometnog SP za juniore u Alžiru!

19.07.2017.

Iz Alžira za portal Mago di Umago, Hrvoje Horvat i Boris Lisica..

Nakon pobjede u prvoj utakmici nad reprezentacijom Saudijske Arabije (32:26) na Svjetskom prvenstvu u Alžiru svoje viđenje utakmice i razmišljanja što očekuje juniorsku reprezentaciju u daljnjim susretima u grupi dali su nam izbornik Hrvoje Horvat i trener Boris Lisica.

 

izbornik Hrvoje Horvat:

- Prva utkamica na natjecanju, očekivana nervoza koja je dovela do nepotrebnih tehničkih grešaka kao i zapucanih zicera kojima smo reprezentaciju S.Arabije u dva navrata sami "vraćali" u utakmicu. Zadovoljan sam što smo unatoč tome utakmicu držali pod kontrolom i otvorili pobjedom ovako veliko natjecanje. 

- Slijedi nam Maroko koji je odigrao odličnu utakmicu protiv domaćina s kojim se sastajemo u 3.kolu gdje nas očekuje puna dvorana i paklena atmosfera te za kraj skupine odlična reprezentacija Islanda sa kojom se sastajemo u zadnjem kolu. 

- Idemo iz utakmice u utakmicu, rješavat ćemo prepreku po prepreku te se nadam uspješnom završetku natjecanja u skupini.

 

trener Boris Lisica:

- Očekivano teška utakmica no najvažnija je pobjeda na otvaranju prvenstva. Bili smo  nervozni, igra sedam na šest nije funkcionirala onako kako smo zamislili no vjerujem da će u utakmicama koje slijede sve sjesti na svoje mjesto. 

- U narednim  utakmicama  moramo ući ozbiljno bez imalo podcjenjivanja a pogotovo protiv domaćina Alžira s kojim se susrećemo u 3.kolu u kojem ćemo igrati pred prepunom dvoranom. Ako to uspješno apsolviramo vjerujem da će utakmica zadnjeg kola u kojem se sastajemo sa reprezentacijom Islanda odlučivati o 1.mjestu u skupini.

 

Foto: Mago di Umago

OGLAS