OGLAS

Faceboook Tweeter RSS

"Premijer liga je puna talentiranih mladih igrača!"

30.09.2017.

Komentar 1. kola te najavu 2. kola Premijer lige dao nam je prof. Željko Čagalj, trener GRK Varaždin.

Pozdrav Željko, kako ste vidjeli otvaranje Premijer lige, kratak komentar 1.kola?

"Pozdrav svim čitateljima i ljubiteljima rukometa, pokazalo se ono što vjerujem da smo svi znali i prije samog početka a to je da je liga bez izrazitih favorita, gdje svatko može pobijediti svakoga. Sve utakmice su završile u gol-dva razlike, jedino za Umag možemo reći da je pobijedio rutinski."

Kakvo je Vaše mišljenje o Premijer ligi? 

" Liga je sigurno dobra i natjecanje će do samog kraja biti neizvjesno u što sam siguran. Također, liga je to koja broji puno talentiranih mladih igrača, igra se kvalitetan rukomet i smatram da bi dodatno trebalo poraditi na puno boljoj prezentaciji same lige, što kroz reklame, što kroz TV prijenose jer se ima što vidjeti."

Tko su favoriti?

"Premijer ligu vidim kao jako neizvjesnu a mišljenja sam da će o konačnom plasmanu pojedinih ekipa odlučivati nekoliko čimbenika: kvaliteta treninga, dužina igračkog rostera, ozljede i na kraju financijska stabilnost samih klubova.

Favoriti za ligu za prvaka? Po meni bez izrazitih favorita, makar Umag u kompletnom sastavu stvarno dobro izgleda."

Kakvo je stanje u Varaždinu? Okupili ste dobru momčad, mnogi vas vide kao  favorita lige?

"Situacija u Varaždinu je jako dobra. Okupili smo veći broj mlađih igrača koji su ambiciozni, talentirani a samim time i jako razvojni. Mislim da ćemo zahvaljujući klupskim uvjetima i dobro isplaniranim i isprogramiranim treningom u najkraćem mogućem vremenu postati dobra momčad."

I još za kraj, najava 2.kola?

"Slično kao i prethodno kolo. Puno neizvjesnih utakmica što bi moglo dovesti do rezultatskih "iznenađenja". Kao što sam već i spomenuo, liga je bez izrazitih favorita u kojoj svatko može pobijediti svakoga i nadam se da će i taj čimbenik privlući veći broj ljubitelja rukometa na tribine."

Željko, hvala na razgovoru i sretno u nastavku prvenstva.

"Hvala i vama uz sportski pozdrav svim čitateljima."

 

Foto: sportcom.hr

OGLAS