OGLAS

Faceboook Tweeter RSS

"Tko zna, zna!"

27.11.2017.

Mago di Umago vs Hrvoje Horvat

Nakon što su velikom pobjedom nad Ribe Esbjerg HH 26:21 (11:10) nadoknadili prednost od 3 gola koje su gosti iz Danske donijeli na uzvrat i time se plasirali u daljnje natjecanje po skupinama EHF kupa, dojmove o utakmici ali i najavu sutrašnjeg gostovanja aktualnog europskog prvaka Vardara dao nam je šef stručnog stožera Gromova, Hrvoje Cveba Horvat.

Pozdrav Hrvoje, čestitke na velikom rezultatu. Dojmovi?

- Hvala na čestitkama, jedan od glavnih ciljeva sezone je ispunjen, preskočili smo zadnju prepreku do grupne faze u EHF kupu što je ogroman uspjeh za nas.

- Bili smo koncentrirani, na kraju krajeva podredili smo cijeli ovaj prvi dio sezone samo tim dvjema utakmicama. Forma je bila dobro tempirana, dečki na terenu su bili pravi i sav trud i odricanje su nam se na kraju isplatili.

Vjerujem da ambicije momčadi i stručnog stožera tu ne staju, vjerujete li da možete i u gupnoj fazi napraviti nešto više?

- Naravno, sigurno je da se samim plasmanom nećemo zadovoljiti, probat ćemo proći i skupinu no tu ćemo dosta ovisiti i o kuglicama u samom ždrijebu, koje će nam protivnike donijeti i hoće li nas i koliko sreća "pomaziti".

- Naša je prednost što sada možemo rasterećeno igrati ostatak sezone, bez pritiska.

Slavlje u Našicama se nije ni stišalo a već sutra u SEHA ligi u goste stiže aktualni europski prvak?

- Dolazi Vardar, europski prvak i na njih ne treba puno trošiti riječi. Velika momčad koja ove sezone samo nastavila lanjsku sezonu sa sjajnim predstavama gdje god da dođu.

- To je naša "najlakša" utakmica godine i od mojih momaka očekujem samo da budemo pravi, maksimalno koncentrirani na našu izvedbu i na nas same.

Cveba, hvala i sretno u daljnjim natjecanjima, kako u SEHA-i tako i u Europi.

- Hvala na željama i pozdrav svima.  

 

Foto: RK Nexe

OGLAS