OGLAS

Faceboook Tweeter RSS

"Udar Gromova!"

24.11.2017.

Mago di Umago vs Ante Gadža

Ante Gadža, srednjak NEXE-a iz Našica uspješno se vratio rukometu nakon izbivanja s terena zbog ozljede. Nakon malo više od godinu dana, u prvom službenom nastupu u sklopu prve utakmice 3. pretkola kupa EHF u Danskoj, Ante je ponovno vodio napad Gromova pritom upisavši dva pogotka.  

                                          

Pozdrav Ante, kakav je osjećaj vratit se na teren nakon cca godine dana, i to odmah u "vatru", na prvoj od dvije utakmice koje nose ulazak u skupinu EHF kupa?

- Pozdrav svima, osjećaj je stvarno dobar, trebalo je sve to izdržati, no te, malo teže stvari poput rehabilitacije i oporavka su konačno iza mene i sada mogu raditi ono u čemu uživam i pritom pomoći momčadi na terenu. 

Što se sve sportašu "mota" po glavi dok odrađuje mukotrpnu rehabilitaciju i s tribine gleda svoje suigrače? Svatko tko je bio sportaš zna da je najteže gledati svoju momčad na terenu a ne možeš  im pomoći...

- Ahhh, u tim trenutcima svašta ti prolazi kroz glavu, ima boljih i lošijih dana no pomiriš se sa situacijom i ideš prema naprijed.

- Kroz rehabilitaciju te vesele sitne stvari koje kad je čovjek zdrav inače niti ne primjećuje. Recimo kad samostalno prohodaš ili kad konačno maksimalno saviješ koljeno, pa prvo trčanje.

- Takve "sitnice" ti daju snagu da guraš i ne odustaneš kada je najteže.

                                           

Tko ti je bio najveća podrška u tom razdoblju oporavka?

- Najveća podrška bili su mi zaručnica Petra, obitelji i prijatelji. Moram ovim putem reći i da stvarno imam sreću da je klub stao iza mene, uprava, treneri i suigrači. Svima im želim i ovim putem reći veliko hvala.

Okrenimo se lijepim stvarima. U subotu vas očekuje uzvrat kod kuće protiv danskog Ribe-Esbjerg HH koji u Našice donosi 3 (29:26). Komentar te utakmice?

- Mislim da smo mogli i da možemo i moramo bolje u uzvratu. Oni su momčad koja radi jako malo tehničkih grešaka dok su u prvoj utakmici svaku našu pogrešku znali kazniti. Uz malo sreće mislim da smo mogli i do boljeg rezultata ali ni ovo nije loše za uzvrat.

Prolaz donosi daljnje natjecanje po skupinama i ulog je velik. Kako se pripremate, imate li nekog skrivenog "asa u rukavu"?

                                           

- Mislim da je -3 dostižan rezultat i da ćemo uz sigurniji napad i čvršću obranu u odnosu na prvu utakmicu ostvariti pobjedu koja nam je potrebna da bi igrali skupine EHF kupa.

- Nadam se da će naši vjerni navijači biti ta prevaga koja će nam donijeti željeni rezultat. Ovim putem ih pozivam da dođu i napune dvoranu i da se na kraju svi zajedno veselimo novom uspjehu našeg kluba.   

                                           

Navijači, sve je jasno, dođite u subotu od 18:00 u sportsku dovranu OŠ Kralja Tomislava i podržite Gromove u  ostvarenju željenog te novom uspjehu našičkog kluba.

Sretno!

 

Foto: Ante Gadža / RK Nexe FB

OGLAS