OGLAS

Faceboook Tweeter RSS

Uvjeti korištenja

07.08.2016.

Korištenjem bilo kojeg dijela našeg portala magodiumago.com te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA

Magodiumago.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Magodiumago.com zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Magodiumago.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i magodiumago.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača magodiumago.com portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača te magodiumago.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Magodiumago.com portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, magodiumago.com neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Magodiumago.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke magodiumago.com koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

Magodiumago.com se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila magodiumago.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

OBVEZE KORISNIKA

Korisnicima magodiumago.com portala strogo je zabranjeno objavljivati, slati i razmjenjivati sadržaje koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, odnosno sadržaj koji je štetan na bilo koji drugi način.

Korisnicima magodiumago.com portala strogo je zabranjeno objavljivati, slati i razmjenjivati sadržaje za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, čijim bi se korištenjem moglo naštetiti drugim korisnicima.

Korisnicima magodiumago.com portala strogo je zabranjeno objavljivati, slati i razmjenjivati sadržaje koji su zaštićeni autorskim pravom.

Korisnicima magodiumago.com portala strogo je zabranjeno prikupljati, čuvatu i objavljivati osobne podatke drugih posjetitelja portala i korisnika.

PRAVILA KOMENTIRANJA

Komentari objavljeni na portalu magodiumago.com ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Magodiumago.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

 

 

OGLAS